Du er landet på æblekasser.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL Æblekasse. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL Æblekasse tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL æblekasser 2 stk. massivt akacietræ

  • Dagens pris: 811,80 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL æblekasser 2 stk. massivt akacietræ som vi har fundet til 811,80 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette æblekassesæt, som lavet af massivt akacietræ, vil tilføje et strejf af rustik charme til din have eller andre udendørsområder.
Trækasserne kan også bruges som vinkasser, hylder, plantekasser mv.
Frugtkasserne har fået en let oliefinish for at fremhæ…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vidaXL Æblekasse i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vidaXL Æblekasse:

Dyreste vidaXL Æblekasse på listen er vidaXL æblekasser 2 stk. massivt akacietræ fra Hjemmets med en pris på 811.80. Billigste udvalgte Æblekasse er vidaXL æblekasser 2 stk. massivt akacietræ som du kan købe for 811.80 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 vidaXL Æblekasse vi har fundet koster i gennemsnit 811.8 kr.
Ovenstående vidaXL Æblekasse data og priser er hentet fra 1 butikker (Hjemmets). Alle vidaXL Æblekasse tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Æblekasse guides:

Fandt du ikke det rigtige Æblekasse blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Æblekasse: