Bedste Trademark Living Trækasser: Se top 2 (opdateret maj 2022)

æblekasser.dk » Alle guides » Trækasser » Trademark Living Trækasser

Du er landet på æblekasser.dk, det helt rigtige sted at finde Trademark Living trækasser. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Trademark Living trækasser tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af TRADEMARK LIVING trækasse - natur træ, m. sort print og håndtag (21x11)

1: TRADEMARK LIVING trækasse – natur træ, m. sort print og håndtag (21×11)

Bedste pris: 199.00 hos Boboonline.dk

Er den ikke skøn denne smarte gamle kasse fra Trademark Living? Den fine kasse er fremstillet i træ, og har et flot print. Alle kasser er unikke i finish, og størrelsen kan variere. En super cool opbevaringskasse i slidt look med lækker patina. Denne kass… læs mere hos Boboonline.dk >>

Dyreste Trademark Living Trækasser på listen er Trademark Living Reol m/5 trækasser 178 fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 1999.00. Billigste udvalgte Trækasser er TRADEMARK LIVING trækasse – natur træ, m. sort print og håndtag (21×11) som du kan købe for 199.00 hos Boboonline.dk. Forskellen på de to priser er 1800 kr. – de 2 Trademark Living Trækasser vi har fundet koster i gennemsnit 1099 kr.
Ovenstående Trademark Living Trækasser data og priser er hentet fra 2 butikker (Boboonline.dk, Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Trademark Living Trækasser tilbud er opdateret i dag 20-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Trækasser guides:

Fandt du ikke det rigtige Trækasser blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Trækasser:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på æblekasser.dk